Blond..

Man säger att man aldrig ska gå på när det ringer lurendrejare men idag gjorde jag det... Det är tur att jag har en sådan bra vän som Johan som ska rädda min dator. Du är bäst Johan. :)
Har iallafall polisanmält dom jävlarna.

Vi fick reda på att vi fick trean inne i stan idag. Och så visade jag våran lägenhet och hon jag visade den för valde att ta den. :p så nu ska vi bara sälja soffan och tvättmaskinen. :( jag som älskar min tvättmaskin. :( men den får inte plats. Om vi inte sätter den i gäst/tvspels rummet då men då är det inte så lagligt.. :/

Nä nu ska jag och Bobbsan gå och lägga oss. God natt


....

Vill bara skrika!!! Eller nå... Är sjukt less på vissa saker. Och lite små less på andra. Jag behöver få bättre självkontroll. Den är ganska bra men behövs bli bättre. Ser inte fram emot julen för jag vet att det kommer bli för mycket syndande då. :/ suck.


hmmm

Vad ska man hitta på ikväll då? Jag har sjukt tråkigt och Bobbo bara ligger och fiser... Blir väl nån film om ett tag skulle jag tro. Har under dagen idag ridit och fixat stallet, sen var jag på spinning så nu har jag sjukt ont i röven... Mina sittben tryckte mot sadeln hela tiden när vi satt. Och så hade jag en liten stenhård sadel... Ska ta en annan cykel nästa gång. Imorgon blir det nog gymet. Skulle på nån gruppträning men tror jag tar gymet istället.

God morgon

Klockan är nu 06.35 och jag hade planerat att ha sovmorgon till typ åtta men min kropp var inte med på det...
Ligger nu och myser med lillen som är väääääldigt duktig på att ta en massa plats. ;) imorgon blir lillkillen hela 4år :)


16/12 2011

Jaha, då klagar Johan igen på att jag skriver för mycket på facebook och för lite på bloggen. Tror det är för att han så gärna vill följa min underbara blogg. ;) Så, vad har jag då gjort idag?? Jo först vaknade jag och var jäääääätte trött. Gjorde ingen form av träning igår så sov jätte dåligt i natt. Tänk att man kan bli träningsberoende så fort. :P Ja sen gick jag ner till stallet och red både Babe och Zingoalla. Mockade lite skit och sedan hem och pluggade då jag hade etikprov. Tror att det gick ganska bra. :) Klockan tre hade jag tid på A3 för att gå igenom maskinerna och göra upp ett träningsprogram. Det var jobbigt men kul. Imorgon blir det spinning och eventuell ridning. :) Sen var vi iväg och kollade på en lägenhet. Näst intill kär!!! Den var jätte fin och jätte stor. :) Men inget badkar. :/ Nu sitter jag och Bobbsan och kollar big daddy. Den är såååå bra. Ungen är såååå söt. :) Någon som har lust komma med mörk choklad till mig? 70% med mint tack ;)

Dagen

Då ska jag strax skriva prov. Sen blir det raka vägen till gymet för klockan 3 har jag tid för att gå igenom maskinerna och sen klockan 5 ska vi kolla på lägenhet :)


15/12 -11


Zumba

Ca 1timme kvar till zumba :) sen upp tidigt imorgon o gå på spinning :)


Mår lite illa...

Mår inge bra... :/ hoppas på att bli bättre snart då jag ska på zumba ikväll igen.


Ändring

Blir tydligen två hästar på fredag...


Veckan

Ingen bra vecka... :/ har gått upp 1,2kg... Men nu märker jag ju att om man syndar lite för mycket (även om det bara är över helgen) så blir det såhär... Nu blir det att vara stenhård den här veckan.

Måndag: danceaerobics
Tisdag: ridit 1häst + zumba
Onsdag: rida 2hästar + ev zumba annars gym
Torsdag: spinning
Fredag: rida 1häst + ev gym
Lördag: rida 1-2hästar
Söndag rida 1-2hästar


Jaha...

Skulle ha lite sovmorgon idag tänkte jag... Eller iallafall till närmare åtta men så vaknar jag självklart strax innan sex... Ont i halsen som vanligt.. :/ men kroppen känns ganska bra. :) ser fram emot zumba ikväll. Jag var på danceaerobics igår :) blir kanske zumba även på onsdag och sedan blir det spinning på torsdag :P plus att jag rider två hästar alla dagar utom nu på torsdag. :P rasar inte kilorna nu så vete fan.


Blogga

Johan tycker att hela mitt liv är på Facebook och det har han väl lite rätt i, har ju bloggen men glömmer bort den ibland...

Men men, vad har hänt idag då??
Började dagen med en ridtur i kylan, sen hade jag sådan lyx så Eva hade mockat åt mig medans jag var ute på :)

Har precis färgat håret :)
Väntar nu på hemmagjorda hamburgare med fetaost i. Fast för mig blir det bara biff med sallad men det funkar super bra det också. Ikväll ska jag få synda med underbar 70% choklad med mint crisp :)


Stallhelg

Har stallhelg nu i helgen. Igår var det kallt när jag skulle rida så jag trodde jag skulle frysa ihjäl då jag mestadels bara kunde skritta.. Idag låter det som det stormar ute men är plusgrader så hoppas på en trevligare ridtur.
Och igår var jag nära på och skicka en av hästarna till Scan.. Självklart att han skulle hoppa omkring som en duracell kanin på extacy (ursäkta stavningen) när jag skulle ta in honom så han trassla in sig i tråden och sedan drog han rätt över mig så jag for ner i leran... Och självklart gick våran tvättmaskin sönder i fredags så jag kan inte tvätta mina lerinpackade kläder... Och två sekunder senare DÅ kom hans ägare... SUCK!!!
Idag hade jag sådan servis så jag slapp morgonfodra. :) så jag ska väl gå ner om typ en timme :)

Ps. -6kg på en och en halv vecka :)


RSS 2.0