Dag fyra och fem

Igår var det dag fyra på mina hundra dagar och jag spenderade dagen med att ligga tok bakis. Jag som aldrig dricker drack för resten av året i lördags...:/

Idag har jag jobbet en massa och sedan lagat mat, nu ligger jag i soffan och softar.

Nu är det förresten vår :) sett en del blommor :)


Ljusdal

Igår var det dag tre på mina hundra dagar. Den spenderade jag med att jobba, åka bil, sola solarium och bada bubbelpool. :)

Men idag är det dag fyra och det kommer att hända en del. Jag och Erika är uppe i Ljusdal och vi ska shoppa, gå på marknad, träna och festa :)
Men nu ska jag försöka snoosa ett litet tag till. ;P


Trött torsdag

Nu är det torsdag och jag är väldigt trött men kommer väl vakna till liv när jag kommer till jobbet. Är nu inne på dag två på mina hundra dagar, vi får se vad denna dag bjuder på. Har stängning på jobbet idag och sedan ska vi till återburet med lite saker från vappa. :)


Dagen

Städat klart ute på vappa idag. Sen solade jag lite ute på balkongen och passade på att rensa min garderob.
Sen blev det stallet där jag och Erika var ut och red typ en timme :) väl hemma igen blev det väldigt god kyckling sallad till middag och nu ska jag snart sova. :)


Har det ganska bra :)

Har varit ut och städat det sista i gamla lägenheten och nu sitter jag på balkongen och njuter i solen. Vi har 16grader i skuggan idag :)

Jag har rensat min garderob på kläder som blivit för stora idag. Så nu har jag inte så mycket kläder kvar... :/ I need to shop. ;)


100 grymma dagar

Idag börjar jag med en utmanning som heter 100 grymma dagar. På dessa dagar ska jag gå ner från 74kg (93kg var det den 23/11 -11) till 65kg och jag ska även få bort min mage som påminner om en gravidmage. När dessa 100 dagar är klara så ska jag känna mig snygg i en bikini och jag ska kunna handla kläder utan att behöva vara på "tjockis" avdelningarna. Något som jag alltid har velat ha är ett par "riktiga" jeans, ej stretch.

Då jag alltid har varit stor så kommer detta att bli en utmanning för mig men jag är redan igång då jag i november var uppe i 93kg och insåg att jag var riktigt äklad av mig själv.

Det jag kommer att göra för att nå mina mål är att power walka, gå på gymet, dansa zumba, gå på danceaerobic, rida m.m. Jag äter även efter GI metoden och detta har hjälpt mig mycket. Jag behöver dock få lite mer disciplin på mig själv då det blir en del fuskande och detta hoppas jag att jag ska kunna få ordning på under dessa 100 dagar.

Idag:

Vikt: 74kg
Bröst: 96cm
Under bröst: 88cm
Midja: 90cm
Mage: 108cm
Stuss: 113cm

23/11 -11:

Vikt: 93kg
Bröst: 107cm
Mage: 118cm
Stuss: 125cm


Ha en bra dag :)

RSS 2.0