30/1

Idag fyller lilla Nadja år. :) grattis gumman. :)

I helgen har vi haft födelsedagskalas för mig :) fick så fina presenter så. :) o på torsdag kommer mamma så då får jag mer. ;)

Längtar förresten som bara den tills vi flyttar. Försöker kolla på tv men det enda som hörs är grannens spotify... Vill flytta nyss!!! Soffan borta nu i alla fall så vi har sängarna från pergolan här inne nu. :P


Natt

Ska jobba natt i natt. Har försökt ställa om dygnet men gick sådär.. Klarade av att vara vaken till två och så vaknade jag nyss.. :/ men det har ju gått bra annars när jag jobbat natt så varför skulle det inte gå bra nu?

Nä, ska ta och snoosa lite nu.


..!!!..!!!..

Just nu vill jag bara gräva ner mig nånstans och inte komma fram förs allt är fixat och bra... :/


!!!

-16kg = -57% av det jag ska gå ner = happy girl :D

Sjukt irriterad över min kropp som inte vill sova. :/ men jag får väl ta och traska ner till stallet i stället.


Stallhelg.

Har stallhelg i helgen så det är tidiga morgnar som gäller. Ska snart ner och morgonfodra men vill inte för det är så sjukt kallt ute... :( kommer förfrysa bara jag sticker näsan utanför dörren...

Ps. -14,6kg idag :)


Bobbsan e trött ;)


Nöjd

Idag är jag riktigt nöjd med mig själv och allt jag gör :)


Snark

Så låter det bredvid mig nu. En liten kille som är jätte trött efter några timmar i stallet. Men tar man ut så mycket energi som han gör när man är där nere så vore det konstigt om han inte vore trött. :P

Idag är det kallt ute. :( -8grader. Så Babe var alldeles vit i pannluggen efter dagens ridtur i skogen med Zingoalla och Quinie ;)


Fredag den 20e januari

Nu är det bara 11dagar kvar tills jag fyller år :) och bara ett par dagar kvar till -15kg. ;) idag hade jag gått ner sammanlagt 13,7kg sen den 23e november :) jag må säga att jag är sjukt stolt över mig själv :)
Och jag har naturligt minskat min magsäck :) äter inte ens hälften av vad jag åt förut. Och jag åt väldigt mycket förut så det är bra. :)

Nä nu ska lillkillen och jag ner till stallet :) ha en underbar fredag :)


snart är det helg :)

Och i helgen har jag stallet så blir ingen lugn helg inte. Men har haft en relativt lugn vecka ändå. Känns nästan som att jag drabbats av nån sömnsjuka... Men är väl all inre stress som gör en trött... Veterinären ringde idag och sa att det inte såg ut att vara något farlig det Bobbo har iallafall men att vi ska hålla lite koll. Så känns lite lättare nu. :) Sitter och försöker komma på vad jag önskar mig i födelsedagspresent... En ny cykel har ja kommit på. Och pengar så att jag kan köpa allt annat som jag vill ha. :P

...

Då är vi hemma från veterinären. Blev betydligt dyrare än planerat då dom behövde ta lite tester då dom tyckte att det inte såg så trevligt ut... :/ så jag ska få svar på testerna i slutet på veckan eller i början på nästa vecka. Men nu är jag sjukt nervös att min lilla älskling ska vara riktigt dålig :( så nu har jag riktigt ont i magen. :(
Lillen och jag ligger nu framför tvn och myser iaf. Ska inte till stallet förs ikväll då Mija ska rida då. Hoppas på positiva resultat där iallafall. Och så hoppas jag på att jag ska få reda på om jobbet NU!!!


Tisdag

Då har man passerat sträcket mellan 70 o 80 :) -13,2kg sen den 23e november :)

Idag ska jag till veterinären med lill Bobbsan. Ska kolla upp en knöl som han har fått på ryggen :/ hoppas på att den inte är farlig... :/

Senare idag kommer Mija hit och provrider Babe igen. Håller tummarna för att det ska gå bra och att hon ska vilja bli medryttare. :)

Igår var jag på arbetsintervju för ett riktigt drömjobb :) häst/stallskötare och instruktör för barn mellan 3-9år :) VILL HA!!!! Går och är såååå sjukt nervös nu innan jag vet nå. Håller tummarna för att det ska gå bra.


Hemma

Ligger nu i sängen hemma med Bobbsan. Vi är bägge helt sluta efter en helg uppe i Gävle med Ella och Eddie och familjen delbarba. Men vi har haft det riktigt mysigt. :)

Imorgon ska jag ringa veterinären om en knöl som Bobbo har fått. Sen på eftermiddagen ska jag på arbetsintervju. :)

Natti natti


Morgon mys

Ligger nu i Ellas säng i Gävle med Ella, Eddie och Bobbo och morgon myser :)
Kom hit igår och åker idag så blir inget jätte långt besök men mysigt ändå. Igår var vi hem till Nadja, Tindra och Diana och såg hur dom bodde och det var jätte fint. :) Sen var vi hem till mamma delbarba (Irre) och fick mat. Och Bobbo blev väldigt bortskämd. ;)
Senare på kvällen satt jag och Ella och dreglade över gladiatorerna på tv4a ;)


Fredagen den 13e januari

Jaha, då var det fredag den 13e. I år har vi 3st fredag den 13e så betyder det att det kommer att bli ett oturs år eller vad?? Hur som haver så hoppas jag på att detta blir en bra dag då jag varken har tid eller ork (sovit max 4timmar i natt) med en oturs dag.

Så till er alla där ute, ha en super duper bra fredag den 13e :)


12/1 -12

Vill börja med att tacka för de fina kommentarerna på min blogg igår :)

Idag ska jag och Bobbo inte göra så mycket. Har varit vakna i typ 1 1/2 timme och har fortfarande inte kommit upp ur sängen. Vi tar igen för gårdagen då lillhjärtat fick vara ensam hemma jätte länge :(


Dagen

Har gått upp 0,8kg sen i söndags men inte ledsen för det då jag har gått ner sammanlagt 11kg sen början...

Ska nu snart iväg med Therese till hennes jobb och sedan träffa hennes chef lite senare idag för en intervju. :)

Ikväll blir det zumba igen :) om mina tår håller förstås. Har fått typ sprickor under tårna och skavsår på dom av någon konstig anledning. :/


!!!!!!

Firar min pappas 65års dag med att ställa mig på vågen och komma fram till att jag gått ner 11,8kg!!!! :)

Sitter nu och äter (dricker) frukost och sedan ska jag göra mig i ordning för stallet. :)


Bobbomys

Ligger nu och pussas med min lilla prins och kollar på otroligt sexiga gladiatorer. Ska också bli vältränad men kanske inte riktigt så vältränad...

Jag har lite fjärilar i magen då det kommer en tjej och ska provrida Babe imorgon... Men hoppas på att det ska gå bra. :)

Idag har jag inte gjort många knop. Och dagens frukost/lunch/middag har bestått av popcorn och glass. ;)

Igår var jag ut på tjejkväll med Erika, Linnea och Nathalie. Hade riktigt trevligt och märkte idag att jag typ inte spenderat nånting. :p

Imorgon kommer min älskling hem. Vill ha hem han nu!!!


...

Tjejkväll igår kväll me Linnea, Erika och Nathalie. Hade jätte trevligt. :) vi bestämde även att vi ska åka på en tjejweekend till Barcelona i sommar. :p

Nu sitter ja o funderar på saker fram o tillbaka. På livet o framtiden. Man är så djup ibland. Men en del saker får en att börja tänka..

Nä nu ska jag gå till stallet tror jag. Ska bara klä på mig nå riktigt varmt först. :p


Sjuk idag :(

Och det enda jag får i mig typ är några få ostbågar och cola zero. :/ får hoppas på att ostbågarna inte lägger sig kvar utan försvinner fort. Cola zero är bra för det innehåller inga kolhydrater. ;)

Men när man är sjuk får man iallafall mysa extra mycket med lillprinsen :) vi ligger och snarkar ikapp i soffan ;)


Nedgång

-10,2kg har jag tydligen gått ner nu :) ställde mig tre gånger på vågen för att vara säker. Nu jävlar gäller det att hålla i och gå ner dom sista 13kilorna. ;)


2012

Ja nu var det ett tag sedan jag bloggade. Har hänt en del.
Under jul var vi uppe i Hälsingland. Julafton var vi hos min älskade svärmor och Lasse. Det var jätte mysigt med god mat och Kalle anka. :) Av svärmor och Lasse fick jag och Andreas en varsin One piece som jag ääääälskar såååå sjukt mycket. Och sen fick jag jätte fina tofflor av Malin och LarsErik. :) andreas fick en solcellsladdare till telefon m.m av dem. Den var häftig. :)
Juldagen var vi hemma hos mamma och pappa med hela min familj och det var en otroligt lugn jul och det var jätte skönt. :) jag och Emma satt på hörnet och skratta åt allt och väntade otåligt på att alla skulle äta upp sina äckliga sillar (vi äter bara typ korv och köttbullar hon och jag...)
I julklapp av mor och far fick jag senaste pirates filmen, pengar till mitt träningskort, en gelsadel till spinning cyklarna, proteinpulver och en bodyspray. :) Andreas fick 3st keramikknivar :)
Efter vi var klara med julfirandet så åkte vi vidare till Järvsö och firade Niclas födelsedag med att bada tunna och så. På kvällen/natten drog en storm in och när vi åkte hem (till ljusdal) vid tre på natten trodde jag att bilen skulle blåsa av vägen... Vi kom hem och det låg träd överallt så pappa, mamma och Andreas drog ut och började såga upp och dra bort träden. Själv låg man hemma och passa hundarna.
Dagen efter åkte vi och hälsa på hemma hos Ingemar och han hade fått ett par träd över garaget och firmabilen... Och ett av träden måste kommunen dit med kran för att få bort..

Ja, va hände sen då? Jo den 27e åkte vi hem och umgicks med Johan och den 28e flyttade vi honom från Danderyd till Enköping :)
Sen den 30e var vi till Stockholm med lite saker till LarsErik och hämtade våran nya bar i Danderyd.

Nyår firade vi här hemma hos oss med god mat och trevligt sällskap. :) till tolvslaget åkte vi in till torget men det blev så jobbigt för bobbo så våran lilla familj satt i bilen och kollade på fina fyrverkerier. Riktigt mysigt. :)

Nu är det den 4e januari och vad har jag då gjort det nya året? Jo jag har varit till arbetsförmedlingen och på måndag ska jag få träffa min arbetscoach. Sen har jag ansökt om a-kassa och varit till macken och Lelle har fått skrivit på lite papper. På onsdag nästa vecka ska jag även på en arbetsintervju. :)

Satte igång Babe igår och hon var väldigt pigg men det gick bra. Min lilla älsklings tös. :)

Nä nu får det här räcka för ett tag. Jobbigt att skriva när man skriver på telefon. :/


RSS 2.0