inte sova

Jag kan inte sova... Oroar mig för hur allt kommer att bli nu... Jag har inte jobbat på hela veckan för jag är sjuk men jag kommer ändå inte att få nå pengar förs nästa månad... Så vi kommer att vara tvungen att leva på Andreas lön den här månaden och vi har mijoner utgifter... Och nästa månad när jag väl får min lön kommer den att gå åt direkt eftersom jag har såååååå mycke skulder. Hur fan ska jag ha råd att betala hyran efter alla skulderna är betalda för den månaden..???? Ta mer lån så jag har ÄNNU mer att betala av månaden där på????
Nä det här går inte. När jag kommer hem kommer jag fota allt som jag kan sälja och lägga ut det på nätet så kanske jag får ihop några kroner att betala skulder med iallafall.
Försöker få en aav hästarna såld nu också men dom pengarna kommer jag inte att se nå av då dom går direkt till mor och far. Men förhoppningsvis kan jag sälja lite häst saker och kaninburarna och så. Hoppas hoppas hoppas....


Andreas ligger och sover som en stock och folk som har varit ute på är på väg hem nu.

Ska eventuellt försöka ta mig till jobbet imorgon. Vi får se, annars väntar jag tills på fredag. Jag blir liksom anfådd av minsta lilla så springa i trappor till 5evåningen och snabb prata i telefon är kanske inte det bästa just nu. Kanske behöver en dag till innan jag ger mig in i allvaret igen.
Suck, vill inte vara sjuk. :(
Vill vara frisk och kry och ha ett jobb som ger bra betalt så jag slipper oroa mig för pengar.



XoXo Anna

lägenhet

Nu har jag och Andreas fått en ny lägenhet. :) En två som är jätte jätte fin. :)
Vi flyttar in den 1a augusti och det enda vi har att stoppa in i lägenheten är våran säng så vi tar emot möbler som ingen vill ha. :P

Igår började jag att jobba på riktigt också. Sålde en produkt första timmen och fyra andra. :)


I helgen åker jag hem med Andreas till järvsö sen på söndag blir det tillbaka till enköping. :P



XoXo Anna

nu har lyckan vänt :)

Jag och hjärtat har verkligen tur med det mesta just nu. :)
Först hade jag två arbetsintervjuer i torsadgs och i fredags fick jag reda på att jag fick bägge jobben. :P
Så på tisdag börjar jag jobba i uppsala. :)
Och på onsdag kväll kommer min underbara sambo hit och sover med mig. :) Och på torsdag ska han kolla på två större lägenheter till oss. :) Ska bli skönt med en större lägenhet.

Det värsta nu är att Andreas har semester. För det är så himla tomt här utan honom. :( jätte jobbigt att sova och allt. :(



Men enköping är mitt nya hem nu iallafall för alla som inte visste det. :) Mitt underbara hem med min underbara pojkvän. ;)


Tack Mysan för att jag fick åka med dig till ljusdal/järvsö i helgen.


XoXo Anna

RSS 2.0