morsdsag

 Mitt mål är att kunna ha denna klänning på bröllopet i sommar ;)
 Denna klänning är också ett allternativ, om magen ej blir bra. :P
 Denne (som den första) är också en som jag hoppas kunna ha. Denna är också väldigt söt så kanske den ;)                                 
 
 
 
 
 
Idag gott folk är det morsdag. Denna firade jag med att åka klockan 5 i morse och hämta två av mina bröder på efterfest och skjutsa hem dom... När jag kom hem så möttes jag av ett litet leende och en liten tunga som sa "god morgon min lilla mamma". Det var Freddan som tyckte att det var dags att kliva upp så det var bara att ta upp honom och gå in i köket och krypträna :)
 
Halv åtta typ vaknade Ludde och då var det dags för lite grötfrukost. Bägge åt super bra och Fredde tyckte att gröt passade bra i håret, så efter frukosten så fick dom bada i diskhon. Och lilla Freddan ÄLSKAR att bada och stänka vatten så hela köket typ stod under vatten då han var klar. :P
 
Nu sover bägge små liven en stund och jag sitter och kollar på klänningar till bröllopet i sommar. Då jag tränar (och ska träna hårdare) och äter rätt så hoppas jag på att kunna få till figuren så att jag ska kunna bära en tajt, kort snygg klänning. Och får jag inte boken "träning för nyblivna mammor" i morsdagspresent så skaffar jag den själv och ser till att det händer nå på torpet ;)
 
 
På fredag kommer min älskade älskling upp efter tre veckor nere i Enköping. :D saknar honom sjukt mycket. :( Och barnen saknar sin pappa. :( Men han blir här uppe en vecka så vi får rå om honom så pass länge i alla fall :) sen åker han ner för två veckor till med jobb tror jag att det är sen kommer han hit på semester :D
 
 
 
Imorgon ska jag delta i blodomloppet för första gången. Ska visserligen bara gå men ändå. :) Ska bli kul. Hoppas på bra väder då jag ska ha med barnen.
 
 
 

Ljusdal

Igår fyllde vi bilen till max och drog. Nu har vi sovit vår första natt här i Ljusdal och Fredde och jag ligger och myser i sängen :) idag ska vi spendera dagen hemma hos svärmor och förhoppningsvis grilla ikväll. :)


Flytt

Idag "flyttar" jag och grabbarna upp till Ljusdal. Vi kommer att vara där uppe iallafall hela maj och juni, sen får vi se vad som händer. Vet att första helgen i juli så är det power meet och den 20juli är det bröllop. Sen i augusti blir det kryssning med Ella. Men får kanske palla mig iväg på en kryssning innan med lilla Emma ;)

Igår spenderade jag och grabbarna några timmar på eftermiddagen hemma hos Sofia, Andreas och Arvid. Riktigt mysigt :)

Nä om man skulle försöka sova en timme till kanske. :)


Stora pojkar

Här kryptränas det fullt :) mammas stora pojkar är super duper duktiga :)


sovit bra

Kom förresten på att jag skulle skriva vilka duktiga barn jag har haft i natt som har sovit väldigt bra. Varit upp endast tre gånger i natt :)
Men en sak som jag inte gillar är att Fredde har börjat snurra i sömnen vilket gör att han ligger med näsan rätt ner i kudden... Och så vaknar han i typ panik... Men han somnar om bra efter i alla fall. Men vill att han ska lära sig att lägga huvudet åt sidan om han nu vill ligga på mage.

tisdagen den 7e maj

Idag är det dags för grabbarnas 6månaders vaccinering och jag ser INTE fram emot det... Och självklart så har det strulat till sig så jag måste åka själv med dom... Det ser jag verkligen inte fram emot...
 
 
Pratade med Ella i förrgår om den där kryssningen som vi har pratat om läääääänge och igår sa Andreas att han tyckte att vi skulle ta och åka här i sommar så han skulle vara så snäll och bjuda mig :) Så nu ska vi kolla efter nån rolig kryssning. :)

byter tillbaka till blogg.se

 
 
 
Då bloggo.nu inte går att uppdatera på mobilen så byter jag tillbaka till blogg.se
 
Idag har jag haft mitt andra samtal med Fanny. Har haft en jobbig vecka och maten har varit fucked up... Men på torsdag åker jag till Ljusdal och då jävlar ska det bli ändring på maten och en massa träning. :)
 
Idag blir föresten mina små hjärtan 6månader <3<3<3<3<3<3 Det ska vi fira med att dom imorgon ska få sina 6månaders vaccin... Sen bär det som sagt av till Ljusdal. Där blir vi typ hela sommaren till och från. :)

RSS 2.0