Ryggont...

Har sjukt ont i ryggen. :( Inge bra. Och trött är jag också. Nån som vill komma hit med ett badkar med varmt vatten och sedan ge mig massage?? ;)


Mys tajm ;)


Andreas är dum och spelar höga ord!!!


3e sjukveckan

Då var jag inne på min 3e sjukvecka. Lite små less... Men på torsdag börjar jag igen lite lätt. En lektion och sen ledig fredag. :) nu ska jag, älsklingen och hundarna sova. God natt.


Fredagsmys

Med nostalgi filmen föräldrafällan :) Gud vad liten LL var då. :P imorgon drar den jobbiga veckan igång.. Hoppas på att jag ska bli frisk och kry snart.


Fy fan!!!!

Nu börjar det bli riktigt kallt på morgonen...


Fortfarande sjuk...

Vill bli frisk NU!!! men min kropp verkar inte vilja det samma. Sjukt slut. Kommer bli en jobbig vecka nästa vecka med stallarna, hästarna och skolan... Om jag nu kan/får gå i skolan...


Kan inte sova...

Fast andra verkar inte ha samma problem...


Öroninflammation!!!

Öroninflammation på gång... :( gillas inte. Har dock min personliga chaufför, Bobbo. ;) han kan styra iaf men pedalerna når han tyvärr inte. :/


Nu j****r

Nu jävlar vill ja bli frisk!!! Inge kul med hosta som gör så att lungorna är på väg upp och ur kroppen... :( och då kliar det som fan i lungorna... Nå tips på vad man kan göra för att bli av med hostan?? Hostmedicin är tyvärr inget alternativ. :/


Sjuk...

Varför kunde jag inte vara sjuk när Andreas inte jobba??? Nu har jag ju ingen som tar hand om mig.. :( Mår skit piss och har en jävla fluga som surrar runt mig. Hör även att det är storm ute så ser inte fram emot att gå ut... :/ Har lillhjärtat att kramas med iallafall så det är ju bra.


Helgen

Har haft en riktigt trevlig helg med en massa folk här under lördagen. :) men nu är jag tyvärr jätte sjuk... :( vill inte vara sjuk :( men men, ska sova nu..


Jaha...

Hostar, nyser o har ingen röst... Jippi, or not...


Städa!!!!

För man vet aldrig när folk börjar dyka upp...


Jaha...

Hemma sent igår och vakna självklart och var super pigg vid sex tiden... Bär man har sovmorgon så kan man inte sova... :( så jag är nu i stallet och har ridit zingoalla och Babe står på tur. Har sjukt ont i halsen idag... :( Inge bra då det kommer en massa folk hit ikväll. I natt fick jag sendrag i bägge vaderna så har sjukt ont idag. :/ nä nu ska jag rida nästa.


RSS 2.0